Initiatief van:
Alex Bouwmarkt vH Digitaal

Adverteren

Regelmatig wordt het ledscherm gebruikt om reclames en promotiefilmpjes te vertonen op diverse zichtlocaties. Passanten zullen hier zeker aandacht aan schenken en uw advertentie of promotiefilmpje zal zeker worden gezien. Er zijn diverse mogelijkheden en de tarieven zijn op aanvraag. Wilt u uw producten of diensten aanbieden via ons ledscherm, neem dan contact met ons op door het invullen van het contactformulier of door te bellen of te mailen.

Verhuur

Tijdens uw evenement biedt het ledscherm van Gigaled onbeperkte mogelijkheden. Zo kunt u uw sponsors een bijzondere dienst aanbieden met zeer opvallende promotiemogelijkheden. U kunt tijdens uw sportevenement wedstrijdverslagen vertonen en live beelden laten zien met behulp van cameramensen. U kunt het scherm ook huren als u een film wilt vertonen of een televisie-uitzending wilt laten zien. De mogelijkheden zijn enorm en bij Gigaled bent u aan het juiste adres voor maatwerk voor uw evenement. Bij het ledscherm kan een aggregaat worden meegeleverd, maar bij voorkeur wordt gebruik gemaakt van de aanwezige netspanning op de gewenste locatie (16A). U kunt gebruik maken van een dongel, zodat op afstand het scherm regelbaar en instelbaar is.

Gigaled mobiel ledscherm
Mobiel ledscherm van Gigaled op het evenement Wiellawaai
29 juni 2012 - Gigaled

Gigaled Maas & Waal
Ledscherm verhuur
Mobiel ledscherm
Outdoor ledwall
Gigaled
evenementen en bedrijfspresentaties. Mobiel in een vrachtwagen gebouwd ledwall voor videopresentaties. Live TV op groot scherm en videowall voor concerten. Contact opnemen
Ledscherm offerte
Referenties
E: info@gigaled.nl KVK: 30288504 BTW: NL213694281B01