Initiatief van:
Alex Bouwmarkt vH Digitaal
Ledscherm huren?
Klik hier voor een

Online offerte

Waarom ledscherm huren bij Gigaled?

  • Exact op de door u aangegeven locatie en tijd
  • Oog op detail en advies op maat over aangeleverde beelden
  • Persoonlijke uitleg en continu bereikbaar bij verhuur
  • Alles in huis: Professionele ontwerpers, cameramannen, geluidstechnicus
  • Onbeperkte mogelijkheden: Beheer op afstand, Stroomgenerator
  • Ruime opstelling en apparatuur: Videomixer, videoprocessor, computer
  • Volledig waterbestendig
  • Professioneel geluidsapparatuur behoort ook tot de mogelijkheden
  • Snelle service bij eventuele problemen
  • Mobiel ledscherm: Plug en Play; in 15 minuten gereed voor gebruik

Tarieven ledscherm huren

Bij Gigaled staat u garant voor kwaliteit en service. Wij hebben alles in huis om u professioneel van dienst te zijn. Toch zijn onze tarieven voor ledscherm verhuur laagdrempelig voor alle grote en kleine organisaties. Waarom? Ons ledscherm kan binnen 15 minuten worden opgebouwd! We rijden deze op de door u gekozen locatie, sluiten deze aan en het scherm is al snel gereed voor gebruik. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Ga dan naar de pagina offerte aanvragen.

Geluid

Een ledscherm met geluid geeft extra mogelijkheden voor onder andere bedrijfspresentaties, muziek en advertenties. Gigaled bied u ruime mogelijkheden om gebruik te maken van geluidsapparatuur.

Ledscherm huren

Voor evenementen heeft Gigaled de perfecte oplossing! Ons mobiel outdoor ledscherm biedt onbeperkte mogelijkheden en een optimale beleving. Zo kunt u uw sponsors een bijzondere dienst aanbieden met zeer opvallende promotiemogelijkheden. U kunt tijdens uw sportevenement wedstrijdverslagen vertonen en live beelden laten zien met behulp van cameramensen. U kunt het scherm ook huren als u een film wilt vertonen of een televisie-uitzending wilt laten zien. De mogelijkheden zijn enorm en bij Gigaled bent u aan het juiste adres voor maatwerk voor uw evenement. Bij het ledscherm kan een aggregaat worden meegeleverd, maar bij voorkeur wordt gebruik gemaakt van de aanwezige netspanning op de gewenste locatie (16A). U kunt gebruik maken van een dongel, zodat op afstand het scherm regelbaar en instelbaar is.

Toepassingen

Ons mobiele ledscherm kan voor onder andere concerten, beurzen, evenementen, presentaties, adverteren enzovoorts worden toegepast. Door de ruime opstelling van apparatuur kunnen nagenoeg alle beelden worden getoond, zoals DVD's, CD's, Live camera's, Live TV en USB sticks (alle formaten videobestanden). Tussen deze beelden kan worden geschakeld en indien wenselijk worden opgenomen om later nogmaals af te spelen of te branden op DVD. Maar denk ook aan bijzondere toepassingen, zoals karaoke op groot scherm, het Live filmen van uw evenement vanuit een helicopter en de beelden live weergeven op een groot scherm, of het spelen van Nintendo spellen in het groot!


Live TV behoort tot een van de vele mogelijkheden van een ledscherm.


Gigaled Maas & Waal
Ledscherm verhuur
Mobiel ledscherm
Outdoor ledwall
Gigaled
evenementen en bedrijfspresentaties. Mobiel in een vrachtwagen gebouwd ledwall voor videopresentaties. Live TV op groot scherm en videowall voor concerten. Contact opnemen
Ledscherm offerte
Referenties
E: info@gigaled.nl KVK: 30288504 BTW: NL213694281B01