Initiatief van:
Alex Bouwmarkt vH Digitaal

Referenties

Intocht Sint Nicolaas
Tijdens de intocht van Sint Nicolaas zorgde Gigaled voor een leuke interactie tussen publiek en de sint en pieten. Bij de intocht waren zo'n 600 mensen aanwezig waarbij Gigaled een live verbinding opbouwde naar de pakjesboot. Presentator 'Meneer Praatgraag' aan de dijk stelde enkele vragen aan de pieten en op die manier werd het publiek op de hoogte gehouden van enkele problemen die plaatsvonden op de pakjesboot. Een spannende intocht, maar gelukkig kwam alles goed en konden we de Sint ook dit jaar weer ontvangen in Beneden-Leeuwen. Een prachtige samenwerking met deze Spaanse opdrachtgever zorgde voor een geslaagde intocht.
Bekijk de video

Intocht Sint Nicolaas

De Strang Beneden-Leeuwen
Dagcentrum De Strang is een dagcentrum waar gehandicapten verschillende vormen van dagbesteding aangeboden krijgen. Sfeer en gezelligheid zijn hierbij zeer belangrijk. Door de centrale ligging heeft De Strang goede contacten met plaatselijke ondernemers en mensen uit het dorp. Voor een evenement is het mobiele LED Scherm van Gigaled aangevraagd, om foto's en achtergrondmuziek te presenteren aan de clienten. Fantastisch hoe er op zo'n scherm gereageerd wordt, wanneer gehandicapten zichzelf terugzien.

Veilig Verkeer Nederland
Veilig Verkeer Nedland organiseert een oefendag voor scootmobielen. Tijdens deze dag worden beelden, video's en een quize op een groot ledscherm getoond om deze dag te begeleiden. Deze dag wordt begeleid door een presentator. Door ons mobiele led schem met geluidsset is dit een ideale keuze dat snel is opgebouwd voor deze activiteiten.

Maas en Waalse Oogstdagen
De Maas en Waalse Oogstdagen is een jaarlijks weekend met Hollandse activiteiten, zoals NK Hooien, shows, Boerendriekamp en nog veel meer. Tijdens dit weekend maakt het evenement gebruik van ons mobiele ledscherm.

Dag van Leeuwen
De Dag van Leeuwen is al jaren een evenement met volop vermaak voor jong en oud. Uit een groot gebied komen mensen deze dag naar Beneden-Leeuwen. Een braderie, attracties en veel muziek zorgen deze dag voor een gezellig drukke dag. Gigaled is dit jaar aanwezig om bedrijven te promoten en het programma te tonen.

Dag van Leeuwen

Basisschool de Leeuwenkuil
De Leeuwenkuil is een basisschool in Beneden-Leeuwen, waar naast het theoretisch les geven ook veel praktische hulpmiddelen worden gebruikt om leerlingen het beste onderwijs te geven. Tijdens een feest staat het mobiele ledscherm van Gigaled bij de Leeuwenkuil en presenteert foto's van deze excursies en leerzame activiteiten.

Muziekfestival Maas en Waal
Een muziekfestival in Wamel, georganiseerd door Harmonie Koningin Wilhelmina uit Wamel. Ongeveer 30 orkesten uit de regio spelen deze dag voor 3.000 bezoekers. Gigaled is aanwezig en zal het gehele programma en adverteerders draaien.

Wiellawaai
Wiellawaai is al jaren een succesvol muziekfestival in Beneden-Leeuwen. Om sponsors extra onder de aandacht te brengen staat het mobiele ledscherm van Gigaled op het festivalterrein.

Café De Bever
Tijdens de EK kunnen bij Café De Bever LIVE de Nederlandse wedstrijden worden gevolgd op een groot Ledscherm. De ultieme EK kijkervaring beleef je bij Gigaled!

Cafe de Bever

Rabobank Maas en Waal
Al enkele keren heeft Gigaled samengewerkt met de Rabobank. Op 19 maart 2012 nam Pieter Michielsen afscheid en zijn taak werd overgenomen door de nieuwe directievoorzitter Hans van Zuijdam. Tijdens deze avond was Gigaled aanwezig bij D'n Bogerd in Druten. Op 21 april 2012 organiseerde de Rabobank hun jaarlijkse fietstocht, waarbij ons scherm ook aanwezig was. Op maandag 3 september werden de genomineerden van het Business Event via het ledscherm verwelkomt, met passende achtergrondmuziek.

Van Herwijnen
Tijdens het 30-jarig jubileum van Van Herwijnen in Tiel werden de genodigden verwelkomd via het LED Scherm van Gigaled. Met rustige en passende achtergrondmuziek, werden de gasten naar binnen begeleid. Een sfeervolle entree van een bedrijfsevenement.

ActiveWorld Druten
ActiveWorld Druten is een ontspanningscentrum waar u terecht kunt voor onder andere bedrijfsfeesten, sport en spel. Regelmatig vinden er grote evenementen plaats voor jong en oud. Grote artiesten hebben het podium betreden. Gigaled is regelmatig te vinden op het terrein. Ook binnen hangt een groot scherm waarop o.a. adverteerders te zien zijn.

Business Event
Network Business Events is gespecialiseerd in evenementen waarbij de 'Ondernemer van het Jaar' binnen een gemeente of regio wordt gekozen. Dit in combinatie met een netwerkterras waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en contacten kunnen leggen. We organiseren niet alleen de feestelijke avond waarop dit gebeurt, maar ook het gehele traject hier omheen: businesspartners (sponsors), publiciteit en communicatie, filmopnames, etc.

Heemstrade
Heemstrade in Beneden-Leeuwen is een perfect gelegen plein met enkele winkels. Van sportschool tot een supermarkt en een elektronicazaak is hier te vinden. Het mobiele LED Scherm van Gigaled is te vinden op het plein voor de C1000 en Clever Fit.

Viva Hollandia
Viva Hollandia is het eerste Nederlandstalig muziekevenement in Beneden-Leeuwen. In een grote feesttent zullen honderden feestgangers genieten van enkele bekende zangers en DJ's. Naast de ingang van de feesttent staat de mobiele ledwagen van Gigaled en toont sponsors van het evenement.

Viva Hollandia

Henricus Hoeve
De Henricus Hoeve is een biologische zorgboerderij, midden in het Land van Maas en Waal. De boerderij wordt beheerd door de familie Hoefnagel. Tijdens hun opendag en daarbij een jubileum van de plaatselijke supermarkt Albert Heijn, worden aan duizenden bezoekers beelden getoond op een groot ledscherm.

'S Heeren Loo Druten
's Heeren Loo draagt met hoogwaardige ondersteuning bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens een Hollandse dag zijn er vele Hollandse activiteiten. Gigaled is aanwezig en draait Hollandse muziek en zal daarbij deelnemers filmen en Live op het ledscherm tonen.

Dijkensport
Dijkensport is een groot evenement in Beneden-Leeuwen, waaraan veel sporters deelnemen. Het is uitgegroeid tot een landelijk bekend sportevenement met verschillende onderdelen. Het scherm van Gigaled staat bij de finish om beelden van het evenement te draaien.

Van Wamel B.V.
Gigaled staat op de opendagen bij Van Wamel B.V. Twee dagen werd een DVD gedraaid voor de belangstellenden. Ook werd het 60-jarig jubileum gevierd tijdens dit weekend.

Truckerskonvooi
Jaarlijks wordt voor gehandicapten een leuke dag georganiseerd waarbij zij mee mogen rijden in een optocht met claxonnerende vrachtwagens. De vrachtwagen met Ledscherm van Gigaled rijd dit jaar ook mee. Tijdens de rit worden logo's van bedrijven en foto's van de Truckerskonvooi op het scherm getoond.

Techniekwedstrijd
Tijdens de techniekwedstrijd in Geldermalsen is Gigaled live aanwezig om beelden met een programma mee te laten lopen. Een videoclip, een rap en een quiz worden live geschakeld voor een extra dimensie aan dit evenement.

8 van Boveneind
De 8 van Boveneind is een jaarlijks hardloopevenement in Boven-Leeuwen. Foto's van het evenement, het programma en sponsors werden deze dag op het Ledscherm getoond.

Lauwe Gaat Los
Gigaled was op zondag 6 mei aanwezig op de groots opgezette koopzondag van Verrassend Leeuwen. De logo's van alle leden van de ondernemersvereniging en het programma van de koopzondag werden op het scherm getoond .

Waanzinnig Winssen
Tijdens Waanzinnig Winssen 2012 werden logo's van sponsors en het complete programma groots op het scherm getoond.


Gigaled Maas & Waal
Ledscherm verhuur
Mobiel ledscherm
Outdoor ledwall
Gigaled
evenementen en bedrijfspresentaties. Mobiel in een vrachtwagen gebouwd ledwall voor videopresentaties. Live TV op groot scherm en videowall voor concerten. Contact opnemen
Ledscherm offerte
Referenties
E: info@gigaled.nl KVK: 30288504 BTW: NL213694281B01